Carp Zwolle 2020

Advies van grote namen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de Zwolse karperbeurs zijn alle grote namen uit de karperwereld aanwezig. Heb jij een prangende vraag over rigs voor Danny Fairbrass of wil jij weten hoe Frank Warwick zo ver werpt? Vraag het ze op CARP ZWOLLE.

Meer dan 140 stands

Op CARP ZWOLLE vind je meer dan 140 verschillende stands die trots hun nieuwste producten en diensten presenteren aan een groot publiek. Dit zijn on- en offline magazines, groothandels, winkeliers, hengelbouwers, kunstenaars, schrijvers, visvakantie-aanbieders en nog veel meer. Kortom, alles op het gebied van karpervissen onder één dak!

Lezingen van pro’s

Ook dit jaar worden er weer verschillende interessante lezingen gegeven door professionele karpervissers. Ieder beursdag kun je een divers aanbod verwachten. Variërend van mooie, spannende of humoristische verhalen tot alles over de laatste technieken en methodes om meer karper te vangen.

Test je ‘drill-skills’

Bij de stand van Sportvisserij Nederland is een jeugdplein ingericht, waar je allerlei leuke dingen kunt doen. Zo kun je proberen om een kapitale vis te drillen op de twee vis-drilsimulatoren. Is jouw driltechniek zo goed dat het je lukt om de vis binnen de tijd te landen? Ben je een beginnende karpervisser, dan kun je bij de drilsimulator tips krijgen om je techniek te verbeteren.

Rigs knopen

Je kunt onder begeleiding van fanatieke karpervissers zelf een perfecte karper onderlijn knopen, met een topkwaliteit haak van PB-Products. Je zelfgemaakte onderlijn mag je natuurlijk meenemen, zodat je er een vette karper mee kunt vangen.

Varen in de vijver

In hal 5 bevindt zich onze zogenaamde ‘voerboten vijver’. In deze vijver heb je de mogelijkheid om de nieuwste voerboten even goed aan de tand te voelen. Verschillende fabrikanten zijn hier te vinden en laten je graag een rondje varen.

error: Inhoud van site is beschermd !!