Help mee aan het Vlaams Vislijn Recyclage Project!

Geachte,

Sportvissers waarderen de wateren die ze bevissen en de natuur er omheen. Recycleren is een dagdagelijkse bezigheid en de voordelen van het voorkomen dat vislijn op een stortplaats of in een verbrandingsoven eindigt, zijn overduidelijk. Vislijn recycleren toont de verantwoordelijkheidszin van de hengelsportsector aan en wijst het grote publiek er op dat hengelaars geen vislijn in de natuur willen.

Zowel de hengelaar die op zijn favoriete water vist, of dat nu zoet of zout water is, als de eigenaar van een groot hengelsportbedrijf; Iedereen kan zijn steentje aan het Vlaams Vislijn Recyclage Project bijdragen en meewerken aan een beter milieu, want op zich zijn hengelaars natuurliefhebbers.

De betrokkenheid van hengelsportzaken, visclubs, -vijvers, vissersboten, etc. is essentieel op het vlak van ondersteuning voor het project. Als de ganse hengelsportsector samenwerkt om zoveel mogelijk vislijn te recycleren, dragen we met zijn allen samen bij aan een beter milieu. Als personen die dagelijks met hengelaars in contact komen, is jullie promotie van vitaal belang voor het project en wordt steeds gewaardeerd. Hoe meer inzamelpunten er in Vlaanderen zijn, hoe gemakkelijker het voor de hengelaars is om hun gebruikte vislijn te laten recycleren, dus is jullie steun van vitaal belang!

Wensen jullie deel te nemen? Druk op de onderstaande knop (Aanmelden) en vul het registratieformulier voor hengelsportzaken, visclubs, -vijvers en vissersboten in op onze website en druk op de verzendknop. Daarna nemen zo snel mogelijk contact met jullie op. Jullie zaak, club, vijver of boot wordt geregistreerd als inzamelaar en toegevoegd aan de lijst van inzamelpunten op onze website, waarna we hier ook promotie voor maken via sociale media

Aanmelden

Bedankt voor het lezen en tot gauw!

Sportvisserij Vlaanderen

error: Inhoud van site is beschermd !!