Het VBK vind je op Carp Zwolle op stand 411

Het VBK vind je op Carp Zwolle op stand 411 in hal 4 samen met Proline.
Wie zich lid maakt op Carp Zwolle maakt ook kans op het boek Zilver waarvan er
een word verloot onder de mensen die zich daar lid gemaakt hebben.

Meer dan 140 stands

Op CARP ZWOLLE vind je meer dan 140 verschillende stands die trots hun nieuwste producten en diensten presenteren aan een groot publiek. Dit zijn on- en offline magazines, groothandels, winkeliers, hengelbouwers, kunstenaars, schrijvers, visvakantie-aanbieders en nog veel meer. Kortom, alles op het gebied van karpervissen onder één dak!

Lezingen van pro’s

Ook dit jaar worden er weer verschillende interessante lezingen gegeven door professionele karpervissers. Ieder beursdag kun je een divers aanbod verwachten. Variërend van mooie, spannende of humoristische verhalen tot alles over de laatste technieken en methodes om meer karper te vangen.

Test je ‘drill-skills’

Bij de stand van Sportvisserij Nederland is een jeugdplein ingericht, waar je allerlei leuke dingen kunt doen. Zo kun je proberen om een kapitale vis te drillen op de twee vis-drilsimulatoren. Is jouw driltechniek zo goed dat het je lukt om de vis binnen de tijd te landen? Ben je een beginnende karpervisser, dan kun je bij de drilsimulator tips krijgen om je techniek te verbeteren.

En zo veel meer !!!

error: Inhoud van site is beschermd !!