In elke Vlaamse provincie is er een VBK-regio actief die op jaarbasis een aantal activiteiten organiseren.


Het uitwisselen van informatie middels het uitnodigen van een gastspreker, het zelf samenstellen van een presentatie over lokale visserij, het organiseren van een quiz, het samen vissen tijdens een fish-in, een workshop (rigs, werpclinic, fotografie, …): het zijn enkele voorbeelden van regionale samenkomsten, waarbij gezellig samen zijn centraal staat!Regio-avonden worden voornamelijk in de periode oktober – maart georganiseerd.

Fish-ins gaan meestal door in de periode april – oktober.

LOCATIE REGIO LIMBURG

Zaal De Kring
Onderwijslaan 2
3600 Genk

 


Agenda:   De data van de geplande samenkomsten of evenementen vind je in de agenda, bovenaan de homepagina.

 


REGIOVERANTWOORDELIJKEN LIMBURG

 


De regioverantwoordelijken zijn een aanspreekpunt voor de lokale karpervissers. Zij zijn je gastheer tijdens de activiteiten van de regio en staan je graag te woordals je met vragen of suggesties zit.Danny Foerier:

Email : d.foerier@clbgroup.be

Gsm : 0478/53/40/65

error: Inhoud van site is beschermd !!