Jeugdkamp Eendenmeer- niet in 2020

Het eendenmeer is een 10 hectare groete zandwinningsplas, ontstaan tijdens de aanleg van de R4, gelukkig ligt die autostrade op voldoende afstand zodat je er aan het Eendenmeer weinig last van hebt. In het midden van de plas bevindt zich een groot, sterk begroeid eiland, bewoond door honderden eenden en ganzen, het water heeft zijn naam dus niet gestolen. Toen de plas in 2009 zonder beheer kwam te zitten heeft het VBK het water in handen genomen.

Het Eendenmeer heeft een gemiddelde diepte van rond de 6 meter met putten tot maximum 9 meter. Verspreid over het water zijn er meerdere plateau’s, richels en bultjes te vinden die het bevissen meer dan waard zijn. Over het water verdeeld zijn er in totaal 11 stekken die allen een beschrijving kregen die in het 20-jarig jubileummagazine te vinden is.

Voor de tweede keer brengen we er met de VBK-Jeugdcel een bezoekje. Het belooft weer een toppertje te worden, een uitdaging voor de meer ervaren vissers en toch een kans om veel bij te leren voor de minder ervaren vissers.

In het kort:

Locatie: Eendenmeer (Heusden bij Gent)

Datum: 25-26-27 mei 2018
Deelnemers: 10 deelnemers.
Leeftijd : vanaf 10 jaar t/m 18 jaar.

Prijs: 50,00 euro

Inschrijven kan via: formulier Eendenmeer hier.

Inbegrepen: aas voor het weekend, eten en drinken voor jezelf, vergunning, workshops, verzekering via VVHV.

Voor alle inlichtingen: Muylaert Rony
Telefoon : 0495/23 12 16
Mail : rony.muylaert@telenet.be

error: Inhoud van site is beschermd !!