1

                                                                                SKP-Limburg

Uitzetting provincie Limburg:

Gisteren werden de kanalen Zuid-Willemsvaart en Bocholt-Herentals voorzien van nieuw jong geweld. Het waren allen sterk beschubde spiegels met een zeer goede bouw! Het uitzetten werd gedaan door enkele lokale leden (waarvoor dank!), waarbij de corona maatregelen steeds zeer correct gehanteerd werden! In totaal is er dit weekend 400 kg karpers verdeeld in Limburg, waarvoor hartelijk dank aan de Provinciale Visserijcommissie Limburg en de vrijwilligers!
Volgend jaar zijn alvast het Albertkanaal, het Schulensmeer en de Paalse Plas aan de beurt en in 2022 en 2023 zal dit fenomeen zich herhalen op deze waters. De toekomst proberen we op deze manier alvast te verzekeren😍! #CareAboutForTheFuture

error: Inhoud van site is beschermd !!