Rik Van Landschoot "het syndicaat"

(n.v.d.r)
Onze man Rik heeft onlangs een goeie sessie gehengeld. In dit nieuwe BLOG deelt hij zijn korte relaas. De foto’s spreken voor zich!

Afgelopen nacht arriveerde ik iets na middernacht op 1 van de syndicaten waar ik na 12 jaar op de wachtlijst reeds enkele jaren in het bezit ben van een gegeerde vergunning.Op m’n werk was ik al een lange periode non-stop aan het werk en aangezien ik komend weekend terug moest doorwerken wilde ik absoluut nog voor de weekendvissers arriveerden een nachtje meepikken aan het water.Rond 01:00 uur ’s nachts was ik eindelijk geïnstalleerd op een stek waar ik een vis hoorde draaien toen ik uit de wagen stapte.

Wat ik niet wist was, dat ik de hier opvolgende 10 uur (hoewel ik doodop was) niet kon overgaan tot slapen aangezien er 12 karpers de binnenkant van m’n net zagen. Werkelijk gekkenwerk!Blijkbaar had ik een grote groep vissen op m’n stek die reeds aan het samen troepen waren enkele dagen of weken voor de paaiperiode van start zou gaan.

Toen er bij deze 12 karpers ook nog eens 3 dertigponders bijzaten kon m’n geluk echt niet op en kon een nachtje slaap overslaan me helemaal niet deren en bleef de smile lang aanhouden.

mvg

Rik “den boswachter” Van Landschoot

error: Inhoud van site is beschermd !!