Weekje Ait Messaoud

In het volgende VBK-Magazine staat een uitgebreid artikel/interview met Stefaan Bleyenberg over het recent door karpervissers ontdekte Marokkaanse stuwmeer Ait Messaoud.

Alijn vergezelde Stefaan einde maart voor een weekje richting het zonnige Marokko. Het werd een prachtige belevenis en het duo ving 17 vissen tot 19 kg. De schilderachtige spiegels waarvoor Marokko bekend staat komen hier in grote getale voor en maken voor 80% deel uit van de vangsten. De ene spiegel is nog mooier dan de andere! Een paradijs voor wie houdt van markante beschubde vissen. Los daarvan herbergt het ca.160 ha grote stuwmeer ook een kleinere partij grotere schubs.

Hier alvast een voorproefje en lees vooral het in mei te verschijnen artikel in VBK-Magazine nr 93!

error: Inhoud van site is beschermd !!