Ian Thiels

(n.v.d.r) Ian Thiels heeft onlangs een presentatie mogen houden in Casa del Loco. Wij waren benieuwd hoe hij deze avond had ervaren en vroegen hem of hij er een verslagje van kon maken.

Ian Thiels aan het woord:

Een paar weken geleden mocht ik voor de eerste keer een voordracht geven aan het OVK in Casa del Loco. Dit kwam ook op het juiste moment aangezien ik nu iets langer dan een jaar in Oost -Vlaanderen woon, en ik ook officieel van Kempenaar een Oost-Vlaming ben geworden. Voorafgaande was ik een beetje zenuwachtig, maar dit ging er vrij snel vanaf. Het werd een lange presentatie waar zenuwen geen parten in speelden. Dit was mede te danken aan het Oost-Vlaamse warme publiek. Ze waren zeer aandachtig, stelden vragen en toonden appreciatie voor de voordracht. Dit apprecieer ik wel enorm en is zeker voor herhaling vatbaar. Nu maar hopen dat ze mij ook zo warm verwelkomen aan de wateren in Oost-Vlaanderen. Kortom, het was een succesje met de juiste mensen aanwezig!

error: Inhoud van site is beschermd !!