COMBIVERGUNNING VBK-WATERS 2017

goldenticket

Om tegemoet te komen aan een veelvuldige vraag van diverse leden, voeren we met ingang van 2017 een combivergunning in voor de diverse VBK-waters in eigen beheer: Oasis, het Eendenmeer, ’t Veer en de Kempische Kleiputten.

Met een prijs van 300 euro voor dit ‘golden ticket’ krijg je maar liefst een  korting van 28% op het normale totaalbedrag.

De Rode Sluis en de Egleghemvijver in Hombeek zijn niet opgenomen in deze vergunning, aangezien beide waters in medebeheer zijn. Een domeinvergunning voor de Rode Sluis is echter voor VBK-leden gratis aan te vragen.

Hoe een combivergunning aanschaffen?

1. Lees aandachtig de reglementen van elk water waarvoor de combivergunning geldig is.
2. Vul het inschrijfformulier volledig en juist in.
3. Geef aan dat je een combivergunning wenst en kies je betalingswijze: Bankcontact-mister cash / Ideal of Sofortbanking.
4. Van zodra wij bevestiging van betaling hebben ontvangen worden uw vergunningen zo snel mogelijk in orde gebracht.

COMBIVERGUNNING VBK-WATERS 2017

  • Voor een betere samenwerking met Bloso en de Vlaamse Regering en Sportvisserij Vlaanderen vragen wij vanaf 2017 om jullie nationaal rijksregisternummer. Dit nummer bestaande uit 11 cijfers staat op de achterkant van uw paspoort en mag ingegeven worden zonder spaties.
  • Indien niet gelieve dan eerst het formulier VBK lidmaatschap in te vullen en het lidgeld 35 euro te betalen.
  • Deze 40 euro is een waarborg voor de slagboom sleutel op het Eendenmeer. Als u de sleutel terugbezorgd aan de verantwoordelijken van het Eendenmeer krijg je die 40 euro terug.