” De Heylakker kronieken ” ook via de VBK webshop te koop.

Beste VBK-lid,

De huidige epidemiologische situatie heeft ertoe geleid dat we genoodzaakt zijn om de VBK-Meeting in Antwerp Expo op 11 december 2021 te annuleren.

Het overlegcomité van vrijdag 26 november heeft namelijk extra maatregelen aangekondigd. Meer specifiek kunnen binnenevenementen enkel nog doorgaan als het publiek neerzit, gecombineerd met een mondmaskerplicht en het Covid Safe Ticket. Deze voorwaarden vallen vanzelfsprekend niet te combineren met onze gezellige meeting.

Net zoals vorig jaar vinden we dit enorm spijtig, maar zijn we niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Er wordt reeds gebroed op enkele plannen die de afgelaste VBK-meeting ruim gaan compenseren…

Stay tuned & safe!

Met vriendelijke groeten,
Het VBK-bestuur

 

“Het Bau-huis blijft voorlopig nog ingericht als vaccinatiecentrum”, zo kregen we twee weken geleden te horen. VBK is echter een goed geoliede machine en goede karpervissers zijn nu eenmaal vindingrijk. Een korte zoektocht en prospectieronde volgde, en gisteren staken we finaal de koppen bij elkaar. De knoop werd meteen doorgehakt: we gaan naar Antwerp Expo! Meer bepaald naar Hal 2, die met een ruime oppervlakte van 2.600 m³ voldoende plaats biedt voor beurs, catering en zitplaatsen.

Neem je agenda en noteer in ’t lang en breed: 11 december – VBK-Meeting – Antwerp Expo!

✅ We zijn terug, groter dan ooit! Wees welkom!
👉 11 december, 09:00 u – 19:00 u, Antwerp Expo.
👉 Ruim 40 topmerken en winkeliers hebben hun komst reeds toegezegd. And still counting!
👉 VBK-leden: gratis inkom.
👉 Niet-VBK-leden: 10 euro inkom. Dit bedrag wordt in mindering gebracht, mocht je in de loop van de dag alsnog aan willen sluiten bij onze vereniging.
👉 Gratis parkeren en Antwerp Expo ligt buiten de lage-emissiezone.
👉 De VBK-Meeting vindt plaats volgens de dan geldende coronamaatregelen.

Related posts

VBK-meeting 2023