Jeugdkamp Nutricia van 27 augustus tot 29 augustus 2021

by Muylaert-Rony
632 views
met samenwerking CCMoore:De jeugd heeft de toekomst, ook in het karpervissen is dat zo! En daar werkt CC Moore graag aan mee door onze ondersteuning aan de VBK jeugdcel, tijdens het laatste weekend van Augustus. Mis dit niet, en schrijf je zo spoedig mogelijk in. Alvast tot dan! Moore means more! #vbkvzw #ccmoore Nutricia:
Wanneer? 27 aug. t/m 29 augustus 2021
Prijs: 100 euro.
Deelnemers 11
Leeftijd: van 12 tot 18 jaar
Karperinitiatie voor gevorderden.
Bornem
Inschrijven kan via formulier hieronder.Voor inlichtingen contacteer Muylaert Stefan.
tel: 0475/85 03 19
Mail: stefan.muylaert@telenet.be
Inschrijven kan ook hier onder deze melding.
Download de Medische steekkaart

Jeugdkamp Nutricia 2021

  • Wanneer je op inschrijven klikt ga je ermee akkoord dat: De ouders van het ingeschreven kind toestemming hebben gegeven om in te schrijven. De organisatie niet verantwoordelijk is voor schade/verlies/diefstal van je materiaal. Inschrijvingsgeld niet kan worden terugbetaald wanneer je niet tijdig (minstens 1 maand op voorhand) de inschrijving annuleert. De betaling van het kamp ten laatste 14 dagen na inschrijving dient te gebeuren, tenzij anders overeengekomen.

 

 

De volgende artikels voor u

error: Inhoud van site is beschermd !!