Vergunning Bentillekreek

Het bekomen van de juiste vergunning om te vissen op de Bentillekreek.

Elke hengelaar dient zich het juiste visverlof (klein of groot) van het Vlaams Gewest aan te schaffen, en dient dit te doen alvorens een vergunning voor de Bentillekreek aan te vragen. Het is verplicht om een fotokopie van je Vlaams Visverlof op het formulier in de daarvoor beschikbare venster in te voegen.
Een verplichte vergunning om te hengelen op de Bentillekreek wordt na het invullen en verzenden van het inschrijfformulier op de VBK-site gratis verstrekt en naar het opgegeven mailadres verstuurd, mits de kandidaat-hengelaar zich akkoord verklaart met het bijkomend reglement/gedragscode.

Download hier:  het reglement van de Bentillekreek.

De Bentillekreek is een openbaar water, dat mee wordt beheerd door VBK vzw. De visrechten van de bentillekreek word gehuurd door de Provinciale Visserijcommissie Oost-Vlaanderen, die op hun beurt ook in staat voor uitzettingen van pootvis.

Op en rond de Bentillekreek staan onze VBK-vrijwilligers in voor onderhoud van paden en hengelstekken, infoborden, e.d. Ook voeren zij controles uit op het naleven van de Wet op Riviervisserij, de juiste vergunning en het bijkomende reglement van de Bentillekreek.

Vindt u dit als hengelaar op de Bentillekreek ook waardevol? Steun dan onze werking door een vrijblijvend lidmaatschap aan te gaan van onze vereniging. Bij VBK vzw is iedereen meer dan welkom! En je bent ook verzekerd tijdens het hengelen tegen gebeurlijke ongevallen.
Je kan hier ook online lid worden van onze vereniging ” Vereniging van Belgische Karpervissers.vzw

Wist u dat als je aansluit bij onze vereniging je tot 15 euro kan terugkrijgen van je ziekenfonds. Vraag je formulier van je ziekenfonds aan.
Vermeld wel bij welk ziekenfonds je aangesloten bent.

Vergunningen voor de Bentillekreek 2020 zijn verkrijgbaar vanaf 02-01-2020. Vergeet niet je Vlaams visverlof aan te schaffen!
De vergunningen voor de Bentillekreek lopen steeds van 01 januari tot en met 31 december.
Voor inlichtingen bel : 0495 231216 (over vergunning)

Voor vragen en uitleg over de Bentillekreek neem contact op met het secretariaat van de Bentillekreek.

Muylaert Rony
Tel: 0495/231216
mail: rony.muylaert@telenet.be

Voorzitter bentillekreek:
Tony Boes.
Tel:   0497/651009
mail: tonyovkisa@telenet.be

Vergunning Bentille kreek 2020

 

error: Inhoud van site is beschermd !!