Meeting

De VBK-Meeting is de jaarlijkse seizoensapotheose van onze vereniging, telkens op de 2de zaterdag van december.

Informatie Standhouders

Onze jaarlijkse VBK-Meeting is een ledendag, geen commerciële hengelsportbeurs. Tijdens de Meeting van december 2014 mochten we als vereniging maar liefst 1018 aanwezigen welkom heten! Dat is ruim 50 % van onze leden.

Ook onze trouwe adverteerders heten we steeds van harte welkom. Zij krijgen een gratis standplaats in de beurshal of de foyer om hun producten en/of diensten te promoten.

Elke standplaats wordt uitgerust met een achterwand (indien de stand zich niet aan de zijkant van de hal bevindt), en een minimum aantal tafels en stoelen. Voor extra faciliteiten zoals bijkomend meubilair of een voorziening voor elektriciteit is VBK vzw genoodzaakt een klein bedrag in rekening te brengen.

Wanneer komt u als adverteerder in aanmerking voor een gratis standplaats?

  • U dient tijdens het huidig kalenderjaar geadverteerd te hebben in ons VBK Magazine voor een minimumbedrag van 400 euro (excl. BTW).
  • U dient alle openstaande facturen (Magazines februari, mei en augustus) voldaan te hebben voor 1 december.

Heeft u een commercieel bedrijf in de hengelsport en hebt u interesse? In het top-menu kan u onder de knop ‘adverteren’ alle info en contactgegevens terug vinden.

Place to be is al een aantal jaar het Bau-huis in Sint-Niklaas.

Er is telkens een internationaal getint programma aan sprekers voorzien. Zij die dat wensen kunnen de presentaties volgen in de lezingzaal.

Kurt Van Cauwenbergh, Luc de Baets en Phil Cottenier tijdens hun lezing op de VBK-Meeting 2012

De grote beurshal vormt het decor voor meer dan 1.200 m² standruimte voor onze adverteerders en relaties. “Literatuur, aas, tackle, info, …: je vind het allemaal op onze VBK-Meeting.”

Mark Hoedemakers.

error: Inhoud van site is beschermd !!