Regio Vlaams Brabant

In elke Vlaamse provincie is er een VBK-regio actief die op jaarbasis een aantal activiteiten organiseren. Het uitwisselen van informatie middels het uitnodigen van een gastspreker, het zelf samenstellen van een presentatie over lokale visserij, het organiseren van een quiz, het samen vissen tijdens een fish-in, een workshop (rigs, werpclinic, fotografie, …): het zijn enkele voorbeelden van regionale samenkomsten, waarbij gezellig samen zijn centraal staat!
Regio-avonden worden voornamelijk in de periode oktober – maart georganiseerd.
Fish-ins gaan meestal door in de periode april – oktober.LOCATIE REGIO VLAAMS BRAbant

Cafe – Feestzaal Pallekeshof
Dorpsstraat 526
3061 LeefdaalAGENDA

De data van de geplande samenkomsten of evenementen vind je in de agenda, bovenaan de homepagina.

REGIOVERANTWOORDELIJKEN VLAAMS BRABANT

De regioverantwoordelijken zijn een aanspreekpunt voor de lokale karpervissers. Zij zijn je gastheer tijdens de activiteiten van de regio en staan je graag te woord als je met vragen of suggesties zit.

??
E-mail:
GSM:

error: Inhoud van site is beschermd !!