Regio Antwerpen-Mechelen

In elke Vlaamse provincie is er een VBK-regio actief die op jaarbasis een aantal activiteiten organiseren. Het uitwisselen van informatie middels het uitnodigen van een gastspreker, het zelf samenstellen van een presentatie over lokale visserij, het organiseren van een quiz, het samen vissen tijdens een fish-in, een workshop (rigs, werpclinic, fotografie, …): het zijn enkele voorbeelden van regionale samenkomsten, waarbij gezellig samen zijn centraal staat!Regio-avonden worden voornamelijk in de periode oktober – maart georganiseerd.
Fish-ins gaan meestal door in de periode april – oktober.

LOCATIE REGIO ANTWERPEN – MECHELEN

Café De Sportvriend
Moniestraat 54
1981 Hofstade

AGENDA

De data van de geplande samenkomsten of evenementen vind je in de agenda, bovenaan de homepagina.

Frederik Ceulemans
E-mail:    frekeceulemans@hotmail.com
GSM:       0475/474653

error: Inhoud van site is beschermd !!