Initiatiedag Puyenbroeck 2019-06 april

Voor wie ?Jongeren van 9 tot en met 18 jaar.
Deelnemers : 16
Eigen hengelspullen voorzien voor de wedstrijd.
Het lokaas wordt door het VBK en zijn sponsoren gratis aangeboden.Wat ?
Een leerzame en gezellige dag over karpervissen. De voormiddag bestaat uit workshops zoals rigs, aas, penvissen en obstakelvisserij.Voor de namiddag staat er een viswedstrijd op het programma.Info en inschrijving:Om 08h30 verzamelen we aan de loods naast het molenmuseum Mola.Deze is te bereiken via de logistieke ingang tussen het museum en het brugje.Adres: Puyenbrug 1A – 9185 Wachtebeke.Doorheen de initiatie is er drank en hotdogs aan democratische prijzen te bekomen.De deelname is volledig gratis !
inschrijven kan:  via formulier hier.Inlichtingen over jeugdkamp te Puyenbroeck:Kurt Baert : 0495/909011

Mail : kurt.baert@3hotmail.com

Vragen en info via Muylaert Stefan
GSM:
mail: stefan.muylaert@telenet.be

error: Inhoud van site is beschermd !!