VBK Magazine 88

Januari loopt op haar laatste benen en met februari dient er zich de kortste maand uit het rijtje van twaalf aan. De winter kabbelt voorbij en in de verte steekt het voorjaar misschien al haar neus aan het venster!

Voor sommigen staat het begin van een nieuw hengelseizoen in de steigers, anderen wachten wellicht nog een maand of wat, velen willen eerst nog in the mood komen op Carp Zwolle en voor een handvol die-hards is het wintervissen gewoon part of the game.

Onze VBK-leden mogen in de eerste helft van februari VBK-Magazine 88 in de brievenbus verwachten. Ook dit nummer staat weer bol van info, artikelen, foto’s en ongein. Op de cover prijkt een regelrechte beauty, samen met Kevin Schiemsky. 😉

Wil jij ook graag eens een bijdrage leveren aan het VBK-Magazine, stuur dan je kopij en foto’s naar vbk_alijn@skynet.be! Alvast bedankt!