Vraag je Vlaamse visvergunning online aan!

Visverlof online aanvragen via www.visverlof.be

Het nieuwe online visverlof is voortaan direct na aanvraag online beschikbaar voor aanvragen met je identiteitskaart (eID). Na aanvraag en online betaling ontvang je een email met als bijlage een pdf van je visverlof en het Reglement Openbare Visserij. Online betalen kan met bankkaart of kredietkaart (geen overschrijving meer). Er wordt dus geen papieren visverlof meer opgestuurd voor aanvragen met de eID.

Bij controle kan je het digitale visverlof op je smartphone of tablet tonen, of een zelf afgedrukt visverlof voorleggen. Achteraf kan je het visverlof ook altijd opnieuw raadplegen door terug aan te melden met de eID op het eloket via www.visverlof.be. Ook buitenlanders kunnen via www.visverlof.be een visverlof aanvragen.

Een visverlof online aanvragen via www.visverlof.be is sneller, gemakkelijker en goedkoper! In het postkantoor betaal je immers nog een administratieve taks bovenop de prijs van het visverlof.