Regio West-Vlaanderen (Brugge) 22/12/17

Regio West-Vlaanderen organiseert op vrijdag 22 december aanstaande een bijeenkomst in Brugge, waar Mark Hoedemakers en Theo Pustjens een presentatie geven over visstandbeheer en hun visserij op Heylakker.

Benieuwd naar wat deze Limburgse heren te vertellen hebben die avond? Kijk in onderstaande galerij alvast naar de thema’s die de revue zullen passeren!

[envira-gallery id=”4457″]

Elk VBK-lid kan kosteloos en waar hij of zij maar wil de activiteiten van de VBK-Regio’s bezoeken. Je bent altijd en overal welkom!

Niet-leden die graag een keer de sfeer willen komen opsnuiven, of die net die ene presentatie een keer willen aanschouwen, mogen kosteloos éénmalig een keer een Regio-activiteit bezoeken. Bevalt het je, of wil je vaker aanwezig zijn tijdens een Regio-avond, dan kan je je aansluiten bij onze vereniging door het inschrijfformulier op deze site in te vullen en vervolgens het lidgeld over te maken. Wees welkom bij de Vereniging van Belgische Karpervissers vzw!