Het kleurrijke leven van Vik Debouvere

Als wat eerst weken waren, dagen worden, en als nu die dagen nog slechts uren zijn… Dan komt uiteindelijk toch het besef dat het zo verdomd oneerlijke einde nadert…

Dit is géén In Memoriam!

Dit is een eerbetoon in het heden en bij leven.

Een dankbetuiging voor een kleurrijk leven, waarin vooral het geven centraal stond.

Want, dat Vik een kleurrijke levenswandel leidde, daar bestaat geen twijfel over. Dankzij zijn gave om verhalen en avonturen toe te vertrouwen aan het papier, met diezelfde kleurenpracht als toen ze daadwerkelijk gebeurden, liet hij duizenden karpervissers mee genieten achteraf. Pennenvruchten die steeds smaakten naar meer.

Na tal van publicaties in ons eigen VBK Magazine en Dé Karperwereld, zag in 2011 zijn karperboek ‘De Tands des Tijds’ het levenslicht. Nooit gedacht dat die titel nog zo’n zwaar beladen betekenis zou krijgen, jaren na dato.

Het rouwen komt later, laat ons nu dat kleurrijke leven vieren. Haal herinneringen op vooraleer je afscheid neemt. Laat zijn naam, zijn fratsen en zijn verdiensten over de tongen gaan. Glimlach…

Vik Debouvere, Indiaan, het ga je goed. Wij willen je namens onze vereniging van harte danken voor alles en we wensen iedereen rondom je ontzettend veel sterkte, in het bijzonder je zoon, Neo.

Go ride those wild horses, Vik!