Op de Hengelsport- en Botenbeurs vind je de nieuwste producten voor elke vismethode!

Het aftellen is begonnen van de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa 1 t/m 3 december in de Jaarbeurs Utrecht!

Met nog 1 week te gaan, is de beurs helemaal volgeboekt, er is geen stand meer te verkrijgen. Met ruim 160 stands belooft het weer een topbeurs te worden. De beurs heeft een interessant en vol programma, dus bestel op tijd je kaarten online met 25% korting en je parkeerkaart met 50% korting! http://hengelsportbeurzen.nl/online-ticket. In de tussentijd draait de Facebook-pagina van de Hengelsport- en Botenbeurs op volle toeren met het verwerken van de acties waarbij al prachtige prijzen worden weggegeven zoals goodiebags ter waarde van 75 euro, shoptegoed van 100 euro en andere prachtige prijzen, aangeboden door onze standhouders. Klik hier voor een overzicht van alle deelnemers: http://hengelsportbeurzen.nl/deelnemerslijst.

 

Toekomst

De drie beursdagen op 1, 2 en 3 december 2017 zijn volgepland met activiteiten van standhouders, verenigingen en organisaties. Alle dagen is er voor de jeugd wat te halen als je er vroeg bij bent. Want zoals bekend, kunnen de eerste 350 kinderen t/m 16 jaar een gratis Mitchell-hengel krijgen. Weet je ook dat de jeugd t/m 13 jaar gratis naar binnen mag onder begeleiding? Kinderen kunnen zich prima vermaken op de beurs met onder meer de Casting Combat-oefenbaan van Groot Rotterdam en het Stekkie-jeugdparcours en jeugdplein van Sportvisserij Nederland, waar je onder meer leert rigs knopen, een fotoworkshop kunt volgen of op de drilmachine uit je dak kunt gaan. Diverse standhouders hebben activiteiten voor de jeugd, zoals kunstvliegen binden. Vergeet niet bij de entree de Stekkie-deelnamekaart te vragen. En vergeet natuurlijk ook niet met Ed Stoop of Marco Kraal op de foto te gaan!

 

Reisbureaus en visaccommodaties

Ook voor de beste visreizen en -accommodaties gaat u naar de Hengelsport- en Botenbeurs. Uiteraard staat Cordes Travel weer op de beurs met hun machtige stand met drie grote 42’ HD TV’s waar zij de mooiste beelden afspelen uit hun programma van twaalf landen. Ook VVP Verhuur in Vinkeveen heeft een prima vislocatie voor groepen, met of zonder eigen boot. Bij Catfish Camp Caspe staat vissen in een prachtig Spaans landschap van steile rotsoevers of glooiende velden op de vissoort die je het liefst vangt, centraal. Wicklow Boat Charters (Vissen in Ierland) brengt je naar de beste plekken en adviseert wedstrijdvisser Kit Dunne hoe u allerlei haaiensoorten kunt vangen. Ook Vakantiepartner Denemarken, P&S Visreizen, Roned Spanje en Tight Lines worden weer vertegenwoordigd. Voor meer informatie kijk op onze deelnemerslijst: http://hengelsportbeurzen.nl/deelnemerslijst.

Karperkoorts

Op CarpSquare zal het de hele dag druk blijven met maar liefst 4000 m² aan standhouders die allemaal op de geliefde karper gericht zijn. Hier kun je alle flavours en geuren van boilies vergelijken, voerbootdemonstraties bekijken (en zelf uitproberen), bivvy’s bekijken, hengels uitproberen en beetmelders vergelijken. Er zijn veel groothandels die hun producten voor 2018 al hebben staan en dat graag willen tonen! Bovendien zal een groot deel al verkrijgbaar zijn bij de aanwezige winkeliers. De karperkoorts stijgt!

 

Primeurs

Wie de rubriek ‘Nieuws’ op de website www.hengelsportbeurzen.nl bekijkt, kan al zien dat er enorm veel primeurs zijn in Utrecht en dat die nieuwtjes mooi verspreid zijn over alle disciplines met fraai nieuw kunstaas, prachtige nieuwe boten en fishfinders, en talloze karperprimeurs. Ook de vliegvissers, zeevissers en witvissers komen ruimschoots aan hun trekken in de Jaarbeurs.
Lezingen van cracks

Speciale aandacht dit jaar voor de lezingen, waarbij zeer interessante voordrachten zullen plaatsvinden van tal van cracks zoals: Bertus Rozemeijer (roofvis), Marco Kraal (meerval 2.0), Jan van de Bovenkamp (witvis), Dietmar Isaiasch (roofvis – back to the roots), Robert Paul (roofvis) en Oscar De Leuw (streetfishing). Voor karper hebben we: Michiel Pilaar en Pieter van de Werfhorst. Hier kun je de kunst afkijken en alles vragen over de visserij die je voorkeur heeft.

 

Totale beleving

De ‘totale beleving’ van de Utrechtse beurs spreekt veel sportvissers aan. Er is informatie en vertier voor jong en oud en bovendien gelegenheid om rustig bij een lekker broodje en een drankje de laatste vangstgegevens uit te wisselen en de plannen voor nieuwe vangsten en avonturen met elkaar te bespreken. Zien wij jou ook in Utrecht? De beurs is op 1, 2 en 3 december dagelijks van 10 tot 17 uur geopend!

 

Vele voordelen online kaartverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2017

Bestel je je ticket online, dan profiteert u van vele voordelen. Op een online ticket bespaart u maar liefst 3 euro én u maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v. € 3000,- (aangeboden door CordesTravel en PENN). Daarnaast kunt u online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!
Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017

Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare en Predatorsquare

Uitgebreid programma aan activiteiten op Hengelsport- en Botenbeurs

 

Dit jaar is de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Naast de lezingen van bekende vissers, zal de beurs bol staan van tal van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Lees hieronder meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs op 1, 2 en 3 december 2017.

 

Vaste Stokkenshow: Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste hengels strak in het gelid naast elkaar. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features en kijk welke vaste hengel bij jou past.

 

Drilsimulator: Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong & oud!

Best New Product: Bezoekers mogen dit jaar ook weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Ze kunnen kiezen uit de meest innovatieve producten op diverse gebieden binnen de hengelsport, die door de exposanten op de beurs worden getoond. De producten met de meeste stemmen, krijgen een Total Best New Product Award.

 

Een overzicht van de lezingen op de beurs:

Vrijdag:
11:00 uur Bertus Rozemeijer – Snoek
12:00 uur Jan van de Bovenkamp – Witvis
13:00 uur Pieter van de Werfhorst – Karper
14:00 uur Marco Nieuwenhuize – Streetfishing, kajaks en boten
15:00 uur Joris Nieuwenhoff – Anders in Noorwegen

 

Zaterdag:
11:00 uur Michiel Pilaar – Karper
12:00 uur Dietmar Isaiasch – Roofvis – Back to the roots
13:00 uur Marco Kraal – Meerval 2.0
14:00 uur Pieter van de Werfhorst – Karper
15:00 uur Robert-Paul Wolters – Roofvis

Zondag:
11:00 uur Marco Kraal – Meerval 2.0
12:00 uur Michiel Pilaar – Karper
13:00 uur Dietmar Isaiasch – Roofvis – Back to the roots
14:00 uur Jan van de Bovenkamp – Witvis
15:00 uur Bertus Rozemeijer – Snoek

 

Jeugdprogramma: Ook voor kinderen is er weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Allereerst mogen kinderen tot en met dertien jaar GRATIS naar binnen! Daarnaast zijn er speciale activiteiten voor de jeugd georganiseerd:

 

Stekkieparcours: Sportvisserij Nederland organiseert speciaal voor kinderen van acht tot veertien jaar oud GRATIS het Stekkie-Jeugdparcours. Dit parcours staat bol van activiteiten en leidt jeugd over de beurs langs verschillende standhouders. Standhouders organiseren een speciale Doe-activiteit voor de kinderen om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij. Zo kun je er een onderlijn maken voor het vissen op snoek of witvis, kunstvliegen binden, je uitleven op de op de visdrilmachine, deelnemen aan diverse VISquizzen, je uitleven op twee castingbanen en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV. Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart krijg je bij de stand van Sportvisserij Nederland (stand 72 ) als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvisgadgets. Meer informatie over leukste jeugdvissite: www.stekkie.nl.

 

Casting Combat: H.S.V. Groot Rotterdam organiseert ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

 

Waterbak: Ook tijdens de beursdagen zijn er weer tientallen kunstaasdemonstraties. Onder andere bij Fox, SPRO, Westin en Pike Master Lures.

Meet & Greet met Ed & Marco: Kom je Ed of Marco, of allebei, van VisTv tegen? Schroom niet en vraag ze alles wat je wilt weten over vissen en misschien krijg je ook nog wel een handtekening!

 

Peuterfonds: Uiteraard is ook het PeuterFonds weer van de partij met het PF-Rad van Fortuin en de enveloppenloterij om zo veel mogelijk geld op te halen om volgend jaar weer tientallen kinderen een geweldige dag aan de waterkant te laten beleven.

 

Wat nog meer? Uiteraard is er nog veel meer te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Maar we moeten natuurlijk ook wat aan de verbeelding overlaten. LAST BUT NOT LEAST: er worden ook allerlei leuke prijzen verloot en weggeven:

  • Elke dag worden er 350 gratis Mitchell-hengels weggeven aan kinderen onder de zestien jaar.
  • Dagelijks worden er 20 goodiebags t.w.v. € 75,- aan willekeurige bezoekers weg gegeven.
  • Elke bezoeker maakt elke dag kans op € 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs.
  • En niet te vergeten: elke bezoeker die online een entreebewijs heeft geboekt, maakt kans op een visreis naar Noorwegen t.w.v. € 3000,-! Deze reis word je aangeboden door Cordes Travel en PENN.

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht.

Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017.

Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur.

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs, Carpsquare en Predatorsquare