Rotary Letter: Stalking

De Rotary Letter is met recht en reden al sinds de lancering van het VBK Magazine één van de paradepaardjes. Een keur van karpervissers  maakt al 24 jaar van onze VBK Rotary een informatief baken in tijden van onzekerheid.

Op onze website laten we graag deze schrijfsels herleven in de vorm van een digitale revival. Dit keer vissen we er eentje uit VBK Magazine 63 met als thema ‘stalking’. Het voorjaar is weer volop in het land, en laat de lente nu samen met de zomer dé uitgelezen jaargetijden zijn voor een ouderwets potje stalking. Een zeer actieve, spannende en effectieve methode om op karpers te vissen!

Lees mee met onze rotaristen van dienst Arnold Samsen, Ludovic Hollevoet en Giovanni Vanhooren, die in regie van Chris Declercq hun visie gaven over dit interessante topic!