Witvisbassin op VISMA 2017!

VISMA 2017 primeur – Eerste ronde visboot ter wereld!

Tijdens de VISMA 2017 introduceert Smartfishing.nl de Ultraskiff. Het is voor het eerst dat deze bijzondere ronde visboot in Europa te zien zal zijn! Bekijk de video hieronder en zie hoe bijzonder deze nieuwe kijk op bootvissen is:

Je vindt Smartfishing.nl met nog veel meer noviteiten op stand 49 tijdens de VISMA 2017. Bestel je kaarten direct online, dan heb je die alvast mooi binnen: klik hier!

Ed & Marco op het Sportvisserij Nederland Paviljoen

Ed-en-Marco-op-het-sportvisserij-nederland-paviljoen-01

Vis TV presentatoren Ed en Marco zijn present tijdens de VISMA 2017

 Heb je vandaag ook weer naar Vis TV gekeken en wil je eens een ‘meet & greet’ én natuurlijk op de foto met Ed Stoop & Marco Kraal? Dan moet je zéker naar de VISMA 2017 komen.

Ed-en-Marco-op-het-sportvisserij-nederland-paviljoen-02

Alle tijd voor een praatje en een plaatje met je helden.

Verder veel voorlichting voor jeugd en volwassenen en voor de nog wat jongere  kids het onder begeleiding maken van bijvoorbeeld een zelfgemaakt onderlijntje en het uitloden van je dobber. Uiteraard is ook de zeer populaire dril-machine weer present!

Ed-en-Marco-op-het-sportvisserij-nederland-paviljoen-03

Samen met je maatje drillen als een Jekko? Dat kan tijdens de VISMA!

 Check www.visma.nl en like de VISMA Facebookpagina voor interessante acties! Bestel je kaarten direct online, dan heb je die alvast binnen: klik hier!

Ed-en-Marco-op-het-sportvisserij-nederland-paviljoen-04

Tuigjes maken en uitloden, mee naar huis nemen en uitproberen maar. Succes gegarandeerd!

 

Witvisbassin-op-visma-2017-01

witvisbassin-op-visma-2017-01

VISMA 2017 is de plek waar visser en vis elkaar ontmoeten!

Ook het witvissen krijgt met ingang van deze editie van ‘VISMA 2017 nieuwe stijl’ een eigen waterbassin! En dat is goed nieuws, want deze tak van sport leent zich als geen ander voor demonstraties aan het water. Kijk dus hoe je een viskist opstelt bij het water, hoe je een van de fraaie nieuwste 2017 vaste stokken mooi kunt prepareren en voorzien van een cup of een set-up, en hoe je cupt, voert en bijvoorbeeld met een pellet waggler vist in de karpervijvers en commercials.

witvisbassin-op-visma-2017-02

In navolging van het grote succes van het roofvisbassin, zullen er dit jaar o.a. ook een witvis- en karperbassin te zien zijn tijdens de VISMA.

Uiteraard is het bassin voorzien van een aantal voor de witvisser interessante vissoorten, denk hierbij aan o.a.: zeelt, winde, (blank)voorn, blei, brasem en ‘vijverkarpertjes’.

witvisbassin-op-visma-2017-03

Volg de demonstraties op de voet en start je seizoen met veel nieuwe insiratie!

De VISMA 2017 gaat door op 3, 4 en 5 maart a.s. Check www.visma.nl en like de VISMA Facebookpagina voor interessante acties! Bestel je kaarten direct online, dan heb je die alvast binnen: klik hier!